Err

123pack - Stazakken, platte bodemzakken en meer!
SERVICEVOORWAARDEN
 
 
 

§ 1 Scope, klantinformatie

De volgende algemene voorwaarden (AV) regelen de contractuele relatie tussen 123pack.de powered by TOMA GmbH en ondernemers die goederen kopen via onze winkel 123pack.de. Wij erkennen geen voorwaarden die in strijd zijn met of afwijken van onze voorwaarden. De contracttaal is Duits.
 

§ 2 Contractafsluiting

(1) De aanbiedingen op internet vormen een niet-bindende uitnodiging aan u om goederen te kopen.

(2) U kunt een of meerdere producten aan de winkelwagen toevoegen. Tijdens het bestelproces vult u uw gegevens en wensen in met betrekking tot de betalingswijze, leveringsmodaliteiten, enz. Pas wanneer u op de bestelknop klikt, doet u een bindend aanbod om een ​​koopovereenkomst te sluiten.

(3) Met de onmiddellijk per e-mail verzonden ontvangstbevestiging wordt tevens de aanvaarding van het aanbod verklaard en is de koopovereenkomst gesloten.
 

§ 3 Klantinformatie: Opslag van de tekst van het contract

Uw bestelling met details van het gesloten contract (bijv. soort product, prijs, enz.) wordt door ons opgeslagen. Wij sturen u de voorwaarden, maar u kunt de voorwaarden op elk moment inzien via onze website nadat het contract tot stand is gekomen. Als geregistreerde klant heeft u toegang tot uw eerdere bestellingen via het klantenaanmeldingsgebied (registreren).

 
§ 4 Klantinformatie: correctienota

U kunt uw invoer op elk moment corrigeren voordat u de bestelling verzendt met de verwijderknop. Tijdens het bestelproces informeren wij u over verdere correctiemogelijkheden. U kunt het bestelproces ook op elk moment volledig beëindigen door het browservenster te sluiten.
 

§ 5 Eigendomsvoorbehoud

De aankoop blijft ons eigendom tot de volledige betaling.
 

§ 6 Wettelijke garantierechten

Voor onze goederen bestaan ​​wettelijke garantierechten.
 

§ 7 Beperking van aansprakelijkheid

Wij sluiten aansprakelijkheid uit voor licht nalatige plichtsverzuim, voor zover deze geen betrekking hebben op essentiële contractuele verplichtingen, schade door letsel aan leven, lichaam of gezondheid, garanties of claims op grond van de productaansprakelijkheidswet (ProdHaftG). Hetzelfde geldt voor plichtsverzuim door onze plaatsvervangende agenten en onze wettelijke vertegenwoordigers. De essentiële contractuele verplichtingen omvatten met name de verplichting om het artikel aan u te overhandigen en u het eigendom ervan te geven. Bovendien moeten we u het artikel vrij van materiële en juridische gebreken aanbieden.
 

§ 8 Jurisdictie

De exclusieve plaats van jurisdictie voor alle geschillen die voortvloeien uit dit contract is onze vestigingsplaats als u een handelaar bent.

§ 9 clausule

Vooruitbetaling is de enige betaalmethode voor alle lasapparaten en -machines.
Alle apparaten en machines voor het sealen van folie kunnen niet worden geretourneerd.
- Prijzen in € plus wettelijke BTW, inclusief verpakking Voor leveringen naar andere Europese landen gelden onderstaande voorwaarden 6,00 kleine hoeveelheid toeslag onder € 100,00 (nettowaarde goederen) € 7,50 verzendkosten per zending voor Duitsland geaccepteerde betaalmethoden: VOORUITBETALING paypal FACTUUR (alleen voor geregistreerde klanten uit Duitsland) bankoverschrijving_II
Leveringen naar andere Europese landen:
De hoogte van de verzendkosten naar andere Europese landen is afhankelijk van het verzendgewicht en kan variëren.Na ontvangst van de bestelling ontvangt u een aparte orderbevestiging met daarop de werkelijk gemaakte verzendkosten. Uiteraard kunt u dit ook vooraf telefonisch navragen. Geaccepteerde betaalmethoden: VOORUITBETALING, Pay Pal
Voor leveringen naar andere Europese landen:
NL, B, LUX, F, E, A, CH, PL, CS, DK
De verzendkosten buiten Duitsland zijn afhankelijk van het gewicht van het artikel en kunnen variëren. Na het plaatsen van uw bestelling, of uw aanvraag, sturen wij u een orderbevestiging met daarin de werkelijke verzendkosten. Geaccepteerde betaalmethoden: VOORUITBETALING, PayPal